Scholierenveldloop Niedorp

  Nieuws

NIEUWE NIEDORP - Team Sportservice Schagen organiseert woensdag 20 juni samen met atletiekvereniging TAV’80 en scholierenveldloop. Voor de scholierenveldloop kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio Niedorp en Hollands Kroon zich inschrijven.
Woensdagmiddag 20 juni is er in park de Meet (Nieuwe Niedorp) een Scholierenveldloop. De scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 tot en met 8 is ongeveer 1000 meter lang, waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom park de Meet. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route uitgezet.
De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, waarbij jongens en meisjes apart starten. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 15.00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 17.00 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste drie lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering.
Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met inschrijfformulieren. Inschrijven kan tot vrijdag 8 juni via: www.teamsportservice.nl/schagen.

Meer berichten