Druk kermisprogramma SV Kleine Sluis

  Nieuws

ANNA PAULOWNA - De Polderse Kermis staat weer voor de deur. Zondag 22 juli organiseert SV Kleine Sluis haar kermisactiviteiten in Anna Paulowna. Om 11.30 uur trappen de voetballers van Kleine Sluis Zaterdag 2 en Polderboys af. Daarnaast spelen de heren senioren handballers vanaf 12.00 uur onderlinge wedstrijden, en de dames senioren van de handbal spelen hun partij vanaf 13.00 uur.
De 35-plus voetballers van Kleine Sluis en ZAP spelen om 12.45 uur en gelijktijdig start er een mini-veteranentoernooi met deelname van Oudesluis, JVC, Wieringerwaard en Kleine Sluis.
Om 14.00 uur wordt de traditionele wedstrijd tussen Kleine Sluis 1 en ZAP 1 gespeeld. Afgelopen seizoen troffen de buren elkaar na ruim dertig jaar weer in officieel competitieverband. Beide wedstrijden eindigden in een 2-0 zege voor de uitploeg. ZAP lukte het om, via de nacompetitie, te promoveren, dus helaas komend seizoen geen derby. Ondanks de gezonde rivaliteit wordt de kermiswedstrijd vooral gezien als voorgerecht voor het feestje na afloop. De wedstrijdballen zijn geschonken door: Agratechniek B.V., Autoschade B. Pruim B.V. en Keurslagerij Niek Kramer. Uiteraard verzorgen DJ Marcel Meijer en feestzanger Tom Haver ook dit jaar de muziek.

Meer berichten