Spectaculair Streetfest in Anna Paulowna

  Nieuws
Ga aan de slag met een graffiti-artiest tijdens het Streetfest in Anna Paulowna. (Foto: aangeleverd)
Ga aan de slag met een graffiti-artiest tijdens het Streetfest in Anna Paulowna. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ANNA PAULOWNA – Altijd op straat te vinden met een voetbal of de fiets? Kom dan zaterdag 1 september naar het Streetfest bij de skatebaan aan de Randweg in Anna Paulowna en leer wat er allemaal nog meer kan.
Link Jongerenwerk organiseert een festival vol demonstraties en clinics van activiteiten, die met name op straat plaatsvinden. Vanaf 14.00 tot 19.00 uur is er van alles te doen! Leer bijvoorbeeld de tofste BMX moves van een echte pro. Wanneer de basis eenmaal geleerd is, dan wordt het tijd om de nieuwe (en oude) skills te laten zien op het BMX parcours. Ook de pro’s laten hun kunstje zien.
Handiger met een voetbal? Neem dan deel aan de clinic Freestyle Football en leer de gaafste tricks van de top uit het straatvoetbal circuit. Daag ze uit en laat zien wat je in huis hebt!
Bij een Streetfest mag een stukje straatkunst natuurlijk niet ontbreken. Daarom is er ook een graffiti-artiest uitgenodigd om samen een kunstwerk te maken. Altijd al eens met een spuitbus op de muur willen kladderen? Dat is dit de ideale kans.
De clinics zijn gratis en toegankelijk voor alle jongeren uit Hollands Kroon vanaf 10 jaar. Materialen, bescherming en begeleiding zijn aanwezig. Neem zelf wel wat moed mee en duim voor mooi weer. Een foodtruck met lekkere hapjes en een DJ, die de hele dag draait, maken het festival compleet. Neem voor meer informatie contact op met Link jongerenwerk via: katy@linkprojecten.nl

Meer berichten