Dierendagbonus voor kinderboerderij De Regenmortel

  Nieuws
Kinderboerderij De Regenmortel. (Foto: aangeleverd)
Kinderboerderij De Regenmortel. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BREEZAND - Kinderboerderij De Regenmortel uit Breezand is één van de drie winnaars van de Wecycle Dierendagbonus. Via een breed gecommuniceerde actie, waarbij kinderen verkleed als dier mochten komen, heeft de boerderij veel aandacht gekregen. Alle 175 kinderboerderijen met wie Wecycle samenwerkt, maakten kans op de bonus. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).
De kinderboerderij maakte de inleveractie voor afgedankte kleine elektrische apparaten extra leuk doordat kinderen verkleed als dier mochten komen. Ook het promotiemateriaal van Wecycle, een gratis kwartetspel, speelde een rol. De actie is gepromoot via Facebook, flyers op naastgelegen scholen en BSO. Met deze actie wint de kinderboerderij een bonus van 250,- euro.
Er werken 175 kinderboerderijen samen met Wecycle, die vanuit een maatschappelijke sponsoring de boerderijen financieel ondersteunt. Elke kinderboerderij in Nederland kan inleverpunt worden waar bezoekers gratis afgedankte kleine elektrische apparaten kunnen inleveren. Als dank voor deze inzet ontvangt de kinderboerderij van Wecycle jaarlijks een sponsorbijdrage van 250 euro. Dit bedrag kan de boerderij naar eigen inzicht besteden.

Meer berichten