Rock spektakel op Bonte Schuurfeest

  Nieuws
Op het Grote Bonte Schuurfeest speelt het publiek een grote rol. (Foto: aangeleverd)
Op het Grote Bonte Schuurfeest speelt het publiek een grote rol. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BREEZAND - Een waar ‘Monsters of Rock’ spektakel vindt zaterdag 3 november plaats tijdens Het Grote Bonte Schuurfeest in de Hal van Vermaire in Breezand. Dit onderdeel van de ‘Legends of Rock Tribute Tour' biedt een avond dynamische livemuziek met op het grote hoofdpodium ‘AC/DC by ACinDC’, ‘Metallica by Damaged Justice’, ‘Guns N’ Roses by Hollywood Rose’ en ‘Foo Fighters by Monkey Wrench’.
Alle hits zoals ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Enter Sandman’, ‘Paradise City’ en ‘The Pretender’ en de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door deze tribute bands op indrukwekkende wijze gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en special effects. Maar er is meer?!

2000 Luchtgitaren

Het zou Het Bonte Schuurfeest niet zijn als er geen verrassende elementen aanwezig zijn. Zo is er een tweede ‘Get in the Ring’ podium waarop onder andere Heavy Hoempa komt optreden. Zeven blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de rock wat je een keer gezien en gehoord moet hebben. Daarnaast is er het Noord-Hollands Kampioenschap Luchtgitaarspelen, waaraan bijna iedereen kan meedoen want er hangen zo’n 2000 luchtgitaren in de hal. DJ Marcel Meijer zorgt voor de beste rockmuziek van nu en toen. Via de facebookpagina kan je je rock top 3 doorgeven en je opgeven voor het luchtgitaarspelen. Ongetwijfeld is er nog een verrassing maar dat blijft net als elk jaar geheim. De kaartverkoop is in volle gang en tickets kosten in de voorverkoop € 20,- en op de dag zelf aan de kassa € 25,-. Meer informatie over de voorverkoopadressen en nieuws kan je vinden op www.facebook.com/bonteschuurfeest of via www.snipmuziek.nl

Meer berichten