Intentieovereenkomst Campus De Terp getekend

  Nieuws
Achterste rij v.l.n.r.: Age Miedema (SSWW), Marga Hendriks (Kappio), John Deckers (Kopwerk), José Vosbergen (Surplus), Alice Hart (SOVON) en wethouder Mary van Gent. Voorste rij v.l.n.r.: René Rigter (SOVON), wethouder Theo Groot en Gert Jan Veeter (Sarkon). (Foto: gemeente Hollands K
Achterste rij v.l.n.r.: Age Miedema (SSWW), Marga Hendriks (Kappio), John Deckers (Kopwerk), José Vosbergen (Surplus), Alice Hart (SOVON) en wethouder Mary van Gent. Voorste rij v.l.n.r.: René Rigter (SOVON), wethouder Theo Groot en Gert Jan Veeter (Sarkon). (Foto: gemeente Hollands K (rodi.nl)

WIERINGERWERF - In de realisatie van Campus De Terp is woensdag 10 oktober een belangrijke stap gezet. De realisatie van deze campus, die bestaat uit drie basisscholen, kinderopvang, sporthal en zwembad, is de grote wens van de initiatiefnemer Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer.
In samenwerking met de stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, gemeente Hollands Kroon, schoolbesturen van het basisonderwijs en voorgezet onderwijs is deze overeenkomst tot stand gekomen. Hierin staat beschreven dat alle partijen de intentie hebben om campus De Terp te realiseren in Wieringerwerf. De campus moet een plek worden waar jong en oud kan sporten, leren en ontmoeten. Ook de samenwerking met het voorgezet onderwijs (RSG Wiringherlant) en de koppeling aan het bedrijfsleven is essentieel.

Meer berichten