Drukte bij ijsbaan Kolhorn, hoe dan?

Uit
Midzomerbingo in Kolhorn.
Midzomerbingo in Kolhorn. (Stockfoto))

KOLHORN - Naast de ijsbaan van Kolhorn staat t klorner hoekie, het clubhuis van Kolhorn-vooruit. Het laatste jaar was hier weinig te doen, maar dit gaat veranderen. Zaterdag 26 juni is het tijd voor de midzomerbingo.

‘s Middags wordt gestart met de kinderbingo, deze wordt gespeeld met plaatjes en cijfers dus ook kinderen die niet kunnen lezen kunnen meedoen. Start is om 15.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Deelname kost 2.50 per persoon.

Om 20.00 uur start de bingo all-inn, tot 24.00 uur worden deelnemers voorzien van bingokaarten, koffie, thee, bier, fris en wijn. En misschien nog wel een plakje worst. De bingomeester heeft weer een prachtige prijzentafel klaargezet, dus dat komt goed. De deelname kost 15.00 euro p.p. Kom op tijd want vanwege de regels is er maximaal plek voor 50 personen. En vol is vol. Zondag 4 juli is het dan tijd voor de klorner boekenmarkt.

Normaal worden er op de nachtmarkt, nazomeren en tijdens rommeldorp boeken verkocht om de kas van de ijsbaan te spekken. Dit jaar gaat het anders, van 10.00 uur tot 15.00 uur is eenieder welkom in t klorner hoekie om de vakantiebibliotheek aan te vullen. Er is keus uit meer dan 2500 titels met voor elk wat wils. De opbrengst van de boeken is voor de aanschaf van led schijnwerpers voor de ijsbaan. t Klorner hoekie is te vinden aan de meekrapstraat 40 1767cn te Kolhorn. Boeken doneren? Mail naar meerhuis@hotmail.com