Zomer in het Cultuurkerkje Oudesluis

Uit
De band Zomer
De band Zomer (Foto: aangeleverd)

OUDESLUIS - Zomer is een seizoen, een gevoel, een zonnige dag ofwel ‘de leven’. Drie kompanen uit Schagen blijven het liefst het hele jaar in dat gevoel zweven. Edo Wijnker, Perry Rood en Koen Zuurbier spelen akoestische liedjes in kleinkunst over de zee, schooljuffen en jongensdromen. De teksten zijn treffend en uit het hart gegrepen.

Met gitaar, mondharmonica, ukelele en instrumenten uit de speelgoedkist nemen ze je mee in hun zomerse wereld. Op Spotify of andere online streamingdiensten luister je alvast de uitgebrachte singles van Zomer. De reactie van het publiek toen de band eerder optrad was: “Ongekend zo onbekend!” Het publiek werd geraakt door de zelf gecomponeerde nummers die klonken als een klok. In het voorprogramma speelt Jimmy Bakker z’n eigen folky songs. Zomer is vereerd dat deze bescheiden topmuzikant de avond wilt openen, dus kom op tijd! 

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis. Wanneer: zaterdag 2 oktober 2021. Hoe laat: Aanvang 20.00 uur. Entree: €10,00 pp (incl. reservering, koffie en thee)

Kaarten: in verband met de coronabeperkingen enkel reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/

Coronaprotocol concerten

De organisatie is blij dat ze weer meer publiek kan toelaten bij de concerten. Volgens de richtlijnen van de overheid is het daarvoor op dit moment wel noodzakelijk dat men een corona toegangsbewijs kan laten zien. Bezoekers kunnen gebruik maken van één van de volgende mogelijkheden: een bewijs van vaccinatie, een negatieve test van maximaal 24 uur oud of een bewijs van herstel.

Via de CoronaCheck app kan het coronatoegangsbewijs worden aangemaakt in de vorm van een QR-code. Deze QR-code kan bij de ingang worden getoond op de telefoon of op papier met behulp van https://coronacheck.nl/nl/print. Daarnaast wordt om een identiteitsbewijs gevraagd.

Uiteraard geldt: Wie klachten heeft, blijft thuis.