OntmoetingsTuin bij Volkstuinvereniging Anna Paulowna

Verenigingen
Sfeer is ontspannen en informeel.
Sfeer is ontspannen en informeel. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Wonen Plus Welzijn startte 7 mei een mooi initiatief: De OntmoetingsTuin bij Volkstuinvereniging Anna Paulowna. Het is fijne plek voor een dagje uit en om activiteiten te ondernemen voor mensen met geheugenproblematiek die vitaal en actief bezig willen zijn. De sfeer is ontspannen en informeel en er is geen vast programma maar wel structuur en ondersteuning. Familie, partner of naasten zijn ook van harte welkom.

Nieuw in Hollands Kroon

De OntmoetingsTuin is een plek waar men samen actief klusjes in de tuin kunt ondernemen, maar ook allerlei andere activiteiten zoals het onderhouden van gereedschap, een wandeling maken of thee drinken uit eigen tuin en de gezelligheid van elkaar opzoeken! Er wordt gezaaid en geoogst en er is ruimte voor binnen en buiten (beweging)activiteiten. Met elkaar wordt gekeken welke activiteiten gedaan kunnen worden en wie wat wil gaan doen, ieder met de eigen interesse, mogelijkheden en passie. Kortom een mooie dag om bij aanwezig te zijn!

Oogst

Er wordt gebruik gemaakt van de ‘kantine’ en het is mogelijk om met elkaar van de lunch te genieten met onder andere de oogst van de tuin. Wie op woensdag gebruik wil maken van de lunch, draagt € 2,50 bij. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf de lunch te verzorgen.

De OntmoetingsTuin is open op woensdag van 9.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 bij volkstuinvereniging ‘Anna Paulowna’, aan de Molenvaart 142 B. Voor deelname dient men zich vanwege vanwege de coronamaatregelen vooraf aan te melden en dit kan op telefoonnummer 06-254 75327 of 06-271 32041. Hier is ook meer informatie te verkrijgen evenals bij Servicepunt Anna Paulowna, Keijzershoff, Vreedenhoff 64 in Anna Paulowna.

Tel.: 0223 535826. Bereikbaar: ma t/m vrij 9.00 tot 12.00 uur. Mail: annapaulowna@wonenpluswelzijn.