‘Ontdek je talent-dag’ bij Muziekvereniging Wieringerwaard

Verenigingen
Muziekvereniging Wieringerwaard in actie tijdens een jubileumconcert.
Muziekvereniging Wieringerwaard in actie tijdens een jubileumconcert. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWAARD - Iedereen kan zijn of haar muzikale talent ontdekken op zondag 10 oktober. Muziekvereniging Wieringerwaard organiseert dan de ‘Ontdek je talent-dag’. 

Deelname is geheel gratis

Heb je wel eens heeft gedroomd om op een muziekinstrument te spelen, dan is dit je kans. Schroom niet en probeer het gewoon. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten. Een blaasinstrument, slagwerk of percussie aan jou de keuze. Op deze dag krijg je samen met andere deelnemers uitleg en les. Je krijgt genoeg tijd om te oefenen. Tussen de middag staat er een lunch voor je klaar en kan je met anderen je ervaringen delen.

In de middag volgt deel twee van de ontdekkingstocht naar jouw talent. Aan het einde van de middag ga je samen met het orkest een concert geven. Hier zijn jouw persoonlijke fans van harte welkom om te komen luisteren naar jouw talent. Ben je na deze dag helemaal enthousiast geworden of twijfel je nog wat, dan biedt de vereniging je graag twee gratis proeflessen aan. Op die manier kan je nog meer ervaren hoe het is om muziek te maken.

Kans

Iedereen is van harte welkom op deze ‘Ontdek je talent-dag’ in het dorpshuis in Wieringerwaard. Wil je samen met vrienden, buren of familie aan deze dag meedoen, dan is dat geen enkel probleem. Heb je vroeger op een instrument gespeeld en twijfel je om dit weer te gaan doen. Dan is dit de uitgelezen kans om je oude hobby weer op te pakken. ‘Herintreders’ zijn van harte welkom.

Deelname aan deze gezellige dag is geheel gratis! Enige voorwaarde is dat jij je van tevoren via de verenigingssite aanmeldt. Op de site kan je aangeven welk instrument jouw voorkeur heeft. Wacht dus niet te lang met aanmelden, hoe eerder des te groter is de kans is dat je op het gewenste instrument kan spelen.

Op de site van de muziekvereniging Wieringerwaard is meer informatie te vinden over deze dag en de vereniging.