Opnieuw arrestatie voor verdwijning Sumanta

112-nieuws
Afbeelding
Foto's: Inter Visual Studio

Na een eerdere aanhouding van een man uit Rijswijk afgelopen zondag is de politie Noord-Holland wederom overgegaan tot de arrestatie van een man in de vermissingszaak van Sumanta Bansi uit Hoorn, waarvan het laatste levensteken dateert van 18 februari 2018.
De verdwenen Sumanta woonde tot haar verdwijning aan de Zevenster in Hoorn, alwaar de politie nu met een grootschalig onderzoek bezig is, waarbij een bewoner is aangehouden. Het zou mogelijk gaan om de zoon van de eerder aangehouden man, waarvan wordt verondersteld dat hij een intieme relatie onderhield met de uit Suriname afkomstige Sumanta Bansi, waar sinds eind 2018 taal noch teken van is vernomen. De politie gaat dan ook uit van een misdrijf en heeft meerdere zoekacties op touw gezet, waaronder het Robbenoordbos.

De aangehoudene is een 40-jarige man uit Hoorn, die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de vermissing van Sumanta Bansi. Dit is de derde aanhouding die de politie Noord-Holland deze week verricht in het onderzoek naar de vermissing van de vrouw.

De verdachte zit in alle beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Om die reden wordt op dit moment geen verdere informatie gedeeld over het onderzoek en deze verdachte.