Gemaskerd bal in De Nieuwe Doelen
Gemaskerd bal in De Nieuwe Doelen ((Foto: aangeleverd))

'Frisfeest met de Haringhoppers'

WESTFRIESLAND - De Haringhoppers pakt vrijdag 1 maart weer uit met het 'NIXfeest' voor jeugd van circa 12 tot en met 15 jaar. De zaterdag erna, 2 maart, volgt het gemaskerd bal.

Frisfeest voor de 12-15 jarigen en het échte Carnaval voor iedereen vanaf 16 jaar

De jeugd van Westfriesland was vorig jaar massaal aanwezig. Dit jaar krijgt deze avond zijn vervolg met 'Soundsation' via 'The White Edition'. Het is geen traditionele Carnavalsavond, maar een supergaaf feest met een professionele drive-in show.
Afgelopen jaar bezochten honderdvijftig tieners deze topavond! De DJ bracht de sfeer er al snel in en bijna iedereen vroeg na afloop om het volgend jaar weer te organiseren en dat doen de Haringhoppers graag. Dankzij een kleurenlaser, prachtig decor, spiegelbollen en veel black-light-verlichting is het effect als je witte kleding draagt supercool. Dus trek een wit shirt aan en kom lekker dansen op de hits van nu.

Wie voor 21.00 uur binnen is, ontvangt een lootje. Bij de trekking, rond 23.00 uur, is hiermee een leuke prijs te winnen, onder andere bioscoopbonnen, McDonaldsbonnen en fashioncheques.

Locatie: Nieuwe Doelen, aanvang: 20.00 - 23.30 uur. Entree: € 3.50 (incl. 1 consumptie + bewaakte garderobe)

Groot Gemaskerd Bal, zaterdag 2 maart

De zaterdagavond van het Carnaval vindt het gemaskerd bal plaats.Het dak van De Nieuwe Doelen gaat er wat de Haringhoppers betreft vanaf, want Carnaval vieren, dat kunnen ze ook boven de rivieren. Kom verkleed als eenling, duo of als groep en doe mee voor de prijzen. De prijsuitreiking is 22.11 uur, wees daarom op tijd binnen om mee te doen voor de prijzen.

Zanger Bernard Karsten verzorgt de muziek en zingt werkelijk alle gewenste feesttoppers. Lokale topper Miles Leeuw zingt zijn gezelligste feestnummers om te laten zien hoe Enkhuizen feest kan vieren. De Nieuwe Doelen wordt op deze manier één hossende massa van gezellige mensen. Jong en oud zijn welkom.

Locatie: Nieuwe Doelen, aanvang: 20.30 - 01.00 uur. Entree: € 10,- (leden gratis).

Meer berichten