Lentetuin Breezaand.
Lentetuin Breezaand. ((Foto: Rosemarie van Bentum))

Lentetuin Breezand

BREEZAND – Het is aftellen geblazen, want van donderdag 28 februari tot en met maandag 4 maart kunnen bezoekers weer genieten van de Lentetuin in Breezand. De opbouw is afgelopen week weer van start gegaan in de ZAP-hal. Zo heeft de bloemenshow vorm gekregen volgens het thema Vive les fleurs: Parijs op de Lentetuin.

Aftellen tot de Lentetuin

De vrijwilligers van de opbouwploeg zijn druk aan de slag gegaan om de ZAP-hal om te bouwen tot de Lentetuin. Decorstukken als de Eiffeltoren en Arc de Triomphe zijn de afgelopen maanden gebouwd en beschilderd en hebben hun plaats op de show gekregen. De inzenders planten vervolgens dinsdag 26 februari hun prachtige voorjaarsbloeiers in hun stuk tuin, waarna de show compleet is en woensdag 27 februari voor genodigden wordt geopend door wielerlegende Hennie Kuiper. Vanaf donderdag 28 februari is de show vijf dagen lang geopend voor publiek. De organisatie hoopt ook tijdens deze 39e editie weer zo'n 20.000 bezoekers te mogen verwelkomen.

De Voorjaarsbeurs en Agri vakbeurs maken dit jaar een vernieuwingsslag. Zo kunnen bezoekers bij binnenkomst van de Expo-tent direct een kop koffie of thee halen in de koffiecorner en wordt er naast koffie en gebak in het restaurant ook een 'streetfood' concept uitgerold. Ook is er een podium waar ondernemers demonstraties of lezingen kunnen geven. Uiteraard is er in het weekend voor de kleintjes weer kinderentertainment beschikbaar en worden er gezellige feestavonden georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de beleving op de Lentetuin Breezand op sociale media en www.lentetuin.nl.

De Lentetuin Breezand vindt plaats van donderdag 28 februari tot en met maandag 4 maart op het sportcomplex van ZAP aan Ceresplein 1 in Breezand.

Meer berichten