(Foto: aangeleverd)

Merijn op de Stadsfeesten

HOORN - In de aanloop naar Popronde 2019, waar hij voor geselecteerd is, maakt Merijn Mooijman ook dit jaar weer zijn opwachting op de Hoornse Stadsfeesten. Liefhebbers en frequente bezoekers van de Stadsfeesten weten natuurlijk dat hij inmiddels een vaste waarde is en graag speelt op zijn 'thuisfestival'. Merijn treedt zaterdag 15 juni om 20.30 uur op op de locatie Veemarkt/Westfries Goed Stage.

Merijn: "Ik vind het een feest om hier te mogen spelen en bovendien een unieke kans om voor de mensen uit mijn eigen stad op te treden. Dit jaar kom ik met mijn nieuwe band en we spelen veel nieuw materiaal. We hebben er dan ook ontzettend veel zin in. We staan zaterdag om 20.30 uur op de Veemarkt, dus we hopen natuurlijk dat het dan lekker vol staat." De band van Merijn bestaat uit Davy Lourenburg (gitaar en backing vocals), Tania Ferrageau de St. Amand (backing vocals), John van Rooijen (keys), Ties Voskamp (drums) en Loekas de Brouwer (bass).

Aan aandacht voor zijn nieuwe materiaal ontbreekt het gelukkig niet op het moment. Het viel duidelijk ook in de smaak van Caro Emerald, want het weekend voor de Stadsfeesten en de dag na zijn optreden op de Stadsfeesten speelt Merijn als support act van Caro Emerald in het Amsterdamse Bos Theater.

Meer informatie: www.merijnmooijman.nl.

Meer berichten