Twee weken lang exposeren de leden van twee fotoclubs hun werk in de etalages van 44 verschillende winkeliers.
Twee weken lang exposeren de leden van twee fotoclubs hun werk in de etalages van 44 verschillende winkeliers. ((Foto: Ilse Baay))

Kunst in de Etalage

HOORN - De Fotoclub Fotovrienden West-Friesland uit Hoorn is opnieuw de uitdaging aangegaan om samen met tientallen winkeliers in het Hoornse centrum het evenement 'Kunst in de Etalage' te organiseren. Net als vorig jaar doen ook leden van de Fotowerkgroep Hoorn als gastexposanten hieraan mee.

Twee weken lang, van 31 augustus tot en met 15 september, exposeren de enthousiaste leden van beide fotoclubs hun werk in de etalages van 44 verschillende winkeliers. Deze periode is bewust gekozen omdat in het weekend van 7 en 8 september de Kunstmarkt in Hoorn plaatsvindt waarmee het nieuwe culturele seizoen wordt gestart. Er is een speciale looproute uitgezet door het centrum langs alle etalages van de winkeliers die aan het evenement meedoen. De flyer (met de looproute) kan op de website van de fotoclub, www.fotovriendenwestfriesland.nl, gedownload worden. Op diverse andere locaties en bij de winkeliers liggen ook flyers.

Dit jaar zijn twee prominenten uit de Hoornse kunstwereld bereid gevonden om te jureren voor de 'mooiste presentatie in de etalage'. De uitreiking van de eerste, tweede en derde prijs aan de betreffende winkeliers vindt in september plaats.

Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van Kunst In De Etalage Hoorn.

Meer berichten