Coachvrijwilliger Tineke Bakker.
Coachvrijwilliger Tineke Bakker. ((Foto: aangeleverd))

Vrijwilligerspunt coacht bij vinden vrijwilligerswerk

REGIO - Wie graag vrijwilligerswerk wil doen, maar niet goed weet hoe je dat aan moet pakken, kan terecht bij de Coachvrijwilliger van Vrijwilligerspunt.

Bij het zoeken naar een passende vrijwilligersklus wordt door de Coachvrijwilliger rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de vrijwilliger. Indien wenselijk gaat de Coachvrijwilliger samen met de vrijwilliger op bezoek bij de organisatie. Is er een match? Passen de aangeboden werkzaamheden bij de wensen, mogelijkheden en kwaliteiten van de vrijwilliger? Dan worden er afspraken gemaakt over de werkzaamheden en werktijden. De coach houdt nog een paar maanden contact met de vrijwilliger en de organisatie. Zo kunnen de coach en de vrijwilliger er samen voor zorgen dat het vrijwilligerswerk leuk blijft.

Hulp van een Coachvrijwilliger? Neem dan contact op met Vrijwilligerspunt via info@vrijwilligerspunt.com of bel 0229-216499. Daarnaast is tot 30 november Coachvrijwilliger Tineke Bakker elke dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur te vinden in de bibliotheek aan de Admiraliteitsweg 2d in Medemblik. Iedereen die moeite heeft met het vinden van een leuke en passende vrijwilligersklus en daar begeleiding bij kan gebruiken, kan op deze dag bij Tineke aanschuiven. Ook kan Tineke meer informatie geven over Vrijwilligerspunt. Dit coachingsproject wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Medemblik.

Meer informatie over Vrijwilligerspunt op www.vrijwilligerspunt.com.

Meer berichten