Westend is met de vorige productie 'Wat Zien Ik?!' één van de drie genomineerden in de categorie Beste Musical Comedy.
Westend is met de vorige productie 'Wat Zien Ik?!' één van de drie genomineerden in de categorie Beste Musical Comedy. ((Foto: aangeleverd))

Westend genomineerd voor AMA

HOORN - Het vijfde Amateur Musical Awards Gala vindt maandag 18 november plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De West-Friese musicalvereniging Westend is met hun vorige productie 'Wat Zien Ik?!' één van de drie genomineerden in de categorie Beste Musical Comedy.

Dat betekent dat Westend in een uitverkocht Luxor Theater in Rotterdam mag optreden voor dé prominenten in het vak. Denk hierbij aan musicalgrootheden als Joop van de Ende, Pia Douwes en Karin Bloemen. Meer dan zeventig musicalverenigingen vanuit het hele land schreven zich in voor de Amateur Musical Awards. Het is een eer om tot de top drie musicals te horen in het segment Comedy. Dat de aantrekkingskracht van de Amateur Musical Awards groot is, was te zien aan de kaartverkoop van het gala, dat binnen een dag helemaal uitverkocht was.

Hoewel het dus niet meer mogelijk is om kaarten te kopen voor het gala, is het nog steeds wel mogelijk om Westend te zien in hun natuurlijke habitat: Schouwburg Het Park in Hoorn. Op 22 en 23 november 2019 en 9 en 10 mei 2020 staan zij hier respectievelijk met Verzet op Zolder en Stil Verzet. Een speciaal voor de vereniging geproduceerd tweeluik gebaseerd op Hoornse verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, ter viering van hun veertigjarig jubileum.

Kijk voor meer informatie op www.westendhoorn.nl.

Meer berichten