Schitteren op een groot podium? Kom naar de open avond van Westend junior, speciaal voor kinderen tussen de negen en zestien jaar.
Schitteren op een groot podium? Kom naar de open avond van Westend junior, speciaal voor kinderen tussen de negen en zestien jaar. ((Foto: (pexels.com)))

Westend junior houdt open avond

HOORN - Jeugdmusicalvereniging Westend Junior houdt maandag 16 september een open avond voor nieuwe leden. Westend junior is een musicalvereniging voor kinderen van negen tot en met zestien jaar. De afgelopen jaren speelden zij grote producties zoals Peter Pan, Annie en Beauty and the Beast. Ook maken ze soms deel uit van de voorstellingen van de volwassen-afdeling van Westend.

Dit jaar treedt Westend junior in mei op samen met de volwassenen met de voorstelling Stil Verzet. Begin 2020 zet de groep ook een eigen (wat kleinere) voorstelling neer. Voor deze twee voorstellingen is de vereniging nog op zoek naar nieuwe enthousiastelingen om de cast te versterken.

Tijdens de open avond wordt verteld wat de precieze plannen zijn voor het komend jaar. Ook kunnen belangstellenden zien wat een repetitieavond van Westend junior inhoudt.

Schitteren op een groot podium? Lekker zingen, dansen en toneelspelen? Kom maandag 16 september van 18.00 tot 20.00 uur naar wijkcentrum de Grote Beer, Grote Beer 3 in Hoorn. Meer informatie of aanmelden: annette@westendjunior.nl.

Meer berichten