Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de keuken van een West-Friese onderneming.
Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de keuken van een West-Friese onderneming. ((Foto: aangeleverd))

Rondleidingen bij West-Friese bedrijven

REGIO - Na twee eerdere succesvolle edities wordt dit jaar weer een Kom Binnen bij Bedrijven Dag georganiseerd. Door dit jaar is besloten om in plaats van twee dagen maar liefst zes dagen te organiseren. Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 oktober ontmoeten inwoners, bedrijven, en onderwijs elkaar tijdens deze Kom Binnen bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Meer dan zestig West-Friese bedrijven stellen hun deuren open voor potentiële werknemers, buurtbewoners en andere belangstellenden.

Tijdens deze hele week kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van een West-Friese onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk.

KBBBD is een samenwerkingsproject tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WerkSaam Westfriesland en UWV), Ontwikkelingsbedrijf NHN, de zeven West-Friese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG).

Interesse? Aanmelden kan via ww.kbbbd.nl.

Meer berichten