Interesse om te komen zingen bij het Hoorns Byzantijns Mannenkoor? Kom langs tijdens de open repetities.
Interesse om te komen zingen bij het Hoorns Byzantijns Mannenkoor? Kom langs tijdens de open repetities. ((Foto: aangeleverd))

Open repetities Hoorns Byzantijns Mannenkoor

HOORN - Wanneer het Hoorns Byzantijns Mannenkoor ergens heeft opgetreden, zijn er na afloop vaak vragen vanuit het publiek over het repertoire, de muziekkeuze en het aanleren van de taal. De Byzantijnse muziek roept blijkbaar veel vragen op. Vanwege de belangstelling voor de Byzantijnse zang, heeft het Hoorns Byzantijns Mannenkoor besloten twee open repetitieavonden te houden op dinsdag 17 en 24 september van 20.00 tot 22.15 uur. De repetities zijn in wijkcentrum Kerksenboogerd, Brederodegracht 1 in Hoorn.

Mannen die hun stemgeluid eens willen voegen bij de ruim dertig vaste koorleden, kunnen geheel vrijblijvend een paar keer binnen lopen. Het repertoire van het koor bestaat uit zowel liturgische liederen als volksliederen. Kennis van het notenschrift? Het is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Kennis van de Russische taal? Nee hoor, de dirigent is hier een kei in en hij maakt de koorleden wel duidelijk hoe en wat zij zingen. Het koor verzorgt de liturgie in kerkdiensten, maar treedt ook regelmatig op met een volledig concertprogramma.

Interesse? Kijk op de website (www.hoornsbyzantijnsmannenkoor.nl) of neem contact op via 06-82475534 / info@hoornsbyzantijnsmannenkoor.nl.

Meer berichten