Vrijdag 1 en zaterdag 2 november speelt VEEL Theater het blijspel 'Waar is Sebastiaan?'
Vrijdag 1 en zaterdag 2 november speelt VEEL Theater het blijspel 'Waar is Sebastiaan?' ((Foto: aangeleverd))

Improviseren met VEEL Theater in Honky Tonk Zwaag

ZWAAG / HOORN - Voor wie altijd al heeft willen proeven van theater organiseert VEEL Theater maandag 14 oktober om 20.30 uur in Honky Tonk in Zwaag een improvisatieworkshop. Onder de deskundige begeleiding van Evelyn Stuijfbergen & Elly Godijn gaan de deelnemers actief aan de slag met improvisatieoefeningen.

'Iedereen een kans' is het motto van VEEL Theater en dat laten ze zien. Tijdens de improvisatieworkshop is iedereen die zich aanmeldt via info@veeltheater.nl welkom. Samen met spelers van VEEL Theater improviseren de deelnemers erop los en krijgen zij handvatten aangereikt door middel van theateroefeningen.

VEEL Theater is een amateurtheatergroep die voor de derde keer een avondvullend en origineel stuk neerzet in Schouwburg Het Park. Vrijdag 1 en zaterdag 2 november spelen zij het blijspel 'Waar is Sebastiaan?' Leuk detail van de improvisatieworkshop: als deelnemer maak je kans op een rol in het stuk van volgend seizoen en ontvang je een ticket voor de voorstelling in Schouwburg Het Park.

Meer informatie en aanmelden: info@veeltheater.nl.

Meer berichten