De massage zorgt voor kalmering van de geest en ontspanning van het lichaam.
De massage zorgt voor kalmering van de geest en ontspanning van het lichaam. ((Foto: aangeleverd))

Handmassage tijdens open huis Pisa in Hoorn

HOORN - Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn houdt zaterdag 5 oktober open huis. Van 11.00 tot 13.00 uur staan de deuren van dé plek in West-Friesland voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, open voor iedereen. Vaste bezoekers, maar ook voor hen die willen weten wat Pisa te bieden heeft.

Pisa houdt elke eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00 open huis; soms is er een extra activiteit. Zo ook deze zaterdag, want dan komt Margriet Slot (op afspraak) handmassages verzorgen. Deze handmassages met de AromaTouch Hand Technique zorgt is een ware aanrader. Gespannen handen worden zacht en soepel en vermoeide handen worden lekker warm. Daarbij zorgt de massage ook voor kalmering van de geest en ontspanning van het lichaam.

Pisa nodigt belangstellenden van harte uit om deze ochtend binnen te stappen. Wie gebruik wil maken van de handmassage, kan zich daarvoor aanmelden via administratie@inloophuispisa.nl, tijdens openingsuren bij de gastvrouw of -heer of via de website www.inloophuispisa.nl. Pisa vraagt voor de handmassage een bijdrage van vijf euro.

Meer berichten