De Hoornse Zaalvoetbal Stichting verzorgt al tien jaar recreantencompetities in Hoorn.
De Hoornse Zaalvoetbal Stichting verzorgt al tien jaar recreantencompetities in Hoorn. ((Foto: aangeleverd))

Tien jaar Hoornse Zaalvoetbal Stichting

ZWAAG - De Hoornse Zaalvoetbal Stichting verzorgt al tien jaar recreantencompetities in Hoorn. In het kader hiervan organiseert de vereniging zaterdag 30 november een jubileumtoernooi voor huidige en oud-teams in Sporthal Zwaag.

De Hoornse Zaalvoetbal Stichting heeft ook weer plek voor nieuwe teams. Wie samen met wat vrienden, familie of collega's lekker wil zaalvoetballen in Hoorn, kan zich nu opgeven. Een team speelt in de periode van september tot en met mei minstens 32 wedstrijden met maandag als vaste speelavond. De eerste wedstrijd begint om 19.00 uur, de laatste om 21.15 uur. Er wordt gespeeld in zowel sporthal De Vredehof als sporthal De Kers. De stichting draagt zorg voor de scheidsrechters.

Bij de Hoornse Zaalvoetbal Stichting mag iedereen vanaf vijftien jaar meedoen. Alle teams zijn naar gelang hun sterkte onderverdeeld in twee klassen. Iedere klasse speelt twee keer een competitie. Per seizoen hebben teams dus twee keer de kans om een beker in de wacht te slepen.

Vragen of aanmelden? Stuur dan een mail naar zaalvoetbalstichting@gmail.com of neem contact op met Rob Weijling (06-44222748). Teams die in het verleden bij de Hoornse Zaalvoetbal Stichting hebben gespeeld, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar zaalvoetbalstichting@gmail.com.

Meer berichten