Pannenkoeken uit Syrië!' is een vrolijke voorstelling die kinderen leert over de verschillen en overeenkomsten tussen mensen.
Pannenkoeken uit Syrië!' is een vrolijke voorstelling die kinderen leert over de verschillen en overeenkomsten tussen mensen. ((Foto: aangeleverd))

'Pannenkoeken uit Syrië!' te zien bij Turf in Hoorn

HOORN - 'Pannenkoeken uit Syrië!' is een voorstelling geschreven door Nour Mardini die 3,5 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland vluchtte. In Syrië werkte Nour als professioneel acteur, regisseur en muzikant. Met zijn voorstellingen wil Nour een nieuwe start maken in Nederland. 'Pannenkoeken uit Syrië!' is zaterdag 9 en zondag 10 november te zien bij Turf, Gedempte Turfhaven 19 in Hoorn.

De voorstelling gaat over Nour zelf. Hij is nieuw in Nederland en komt bij Juffrouw Jansen voor Nederlandse les. Samen maken ze veel plezier en ondertussen leert Nour nieuwe dingen over het leven en werken in Nederland. Pannenkoeken uit Syrië! is een grappige en vrolijke voorstelling die kinderen leert over de verschillen en overeenkomsten tussen mensen.

De voorstelling duurt 45 minuten, is geschikt voor kinderen van vier tot tien jaar en grappig voor volwassenen. De voorstelling kan ook op scholen, bibliotheken en asielzoekerscentra gespeeld worden. In Turf is de aanvang 14.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk. Drie kaartjes halen is twee betalen. Reserveren: mardinitheater@gmail.com of via Whatsapp: 06-85556688.

Meer berichten