Kinderspellen, familiespellen en strategische spellen; kom ze allemaal uitproberen in De Zaagtand.
Kinderspellen, familiespellen en strategische spellen; kom ze allemaal uitproberen in De Zaagtand. ((Foto: aangeleverd))

Jong en oud aan zet tijdens Hoornse Spellenbeurs

HOORN - De Hoornse Spellenbeurs in wijkcentrum De Zaagtand in Hoorn vindt zondag 3 november plaats. Jong en oud is van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Sint Eloystraat 106 om de allernieuwste bordspellen te spelen en te bekijken.

In navolging van de spellenbeurzen in onder meer Essen, Antwerpen en Utrecht, organiseert spellenwinkel De Spellenhoorn in samenwerking met Stichting Netwerk al jaren de succesvolle Bordspellendag. Elk jaar is deze dag een groot succes en het aanbod wordt steeds groter. Daarom is de naam van deze dag veranderd van Bordspellendag in Spellenbeurs.

Spelletjesland

Nederland is echt een spelletjesland. Zodra het buiten kouder wordt gaan we rond de tafel om een leuk spel te spelen. Maar welk spel is nu leuk? Wat is er tegenwoordig allemaal op de markt? Dat kan iedereen op deze Hoornse Spellenbeurs ontdekken! De nieuwste kinder-, familie- en expertspellen liggen op de tafels klaar om uit te proberen. Demonstrateurs zorgen voor de speluitleg. Speel zelf gezellig mee of kijk de kunst af bij andere spelers. Er is keuze genoeg: van geluksspellen tot strategische spellen, van spelletjes van tien minuten tot twee uur en van 4 tot 99 jaar. Het doel van deze dag is laten zien dat er voor iedereen wel een bordspel is en dat bordspellen spelen gewoon leuk en heel gezellig is!

Kinderen (vanaf vier jaar) zijn - onder begeleiding van een volwassene - van harte welkom voor een gezellig en spannend dagje in De Zaagtand. De toegang is gratis.

Meer berichten