MAK Blokweer beschikt over het activiteitencentrum met de kijkboerderij, een natuurspeelplek en biologische tuinen.
MAK Blokweer beschikt over het activiteitencentrum met de kijkboerderij, een natuurspeelplek en biologische tuinen. ((Foto: aangeleverd))

MAK Blokweer zoekt bestuurslid

BLOKKER - Het bestuur van MAK Blokweer in Blokker zoekt versterking: een enthousiaste vrijwilliger voor de portefeuille Personeel & Organisatie. Wie ervaring heeft met personeelszaken en graag goed zorgdraagt voor contracten en procedures, is van harte welkom om het bestuur te komen versterken.

De stichting heeft de ontwikkeling en het behoud van het West-Friese landschap in haar doelstelling staan, en het bevorderen van milieubewustzijn. Dat doet ze door middel van natuur- en milieueducatie en passende activiteiten aan te bieden op het vlak van recreatie. MAK Blokweer beschikt daartoe onder meer over het activiteitencentrum met de kijkboerderij aan de Kloosterhout, een natuurspeelplek en biologische tuinen, gelegen in natuurpark Blokweer dat door de stichting ecologisch wordt beheerd. Beroepskrachten, vrijwilligers, stagiairs, praktijk-leerlingen en zorgcliënten dragen zorg voor de uitvoering van de werkzaamheden. De manager is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en zorgt voor de beleidsvoorbereiding. Het bestuur geeft daarvoor de kaders aan en een versterking is nodig op het gebied van Personeel & Organisatie.

Van het nieuwe bestuurslid wordt ervaring met personele en vrijwilligerszaken gevraagd, deelname aan bestuursvergaderingen en incidenteel activiteiten en vrijwilligersbijeenkomsten. De bestuurstaak vraagt naar verwachting anderhalf tot twee uur per week.

Interesse? Kijk voor meer informatie op www.mak-blokweer.nl/over-het-mak/vacatures .

Meer berichten