Theater Quk's speelt de familievoorstelling 'Sinterklaas in Rosso' in Het Park.
Theater Quk's speelt de familievoorstelling 'Sinterklaas in Rosso' in Het Park. ((Foto: aangeleverd))

Quk's is terug met grote Sinterklaasshow in Het Park in Hoorn

HOORN - Theater Quk's speelt zondag 1 december nog één keer de spetterende familievoorstelling 'Sinterklaas in Rosso' in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Jong en oud groeide jarenlang op met de mijtere Sintrock van het theatergezelschap. 'Oh Pepernoot' hoort inmiddels tot het bekende Nederlandse Sinterklaasrepertoire en ook 'Piet op 't dak!' hoor je schallen in de tijd van de Sint. Zondag 1 december brengen ze nog één keer het grootste en gezelligste Sintfeest van West-Friesland. Ook de pietenblaaskapel is er weer bij.

Na de succesvolle voorstellingen als het 'Groot Westfries Sinterklaasfeest', 'Mijterse Pepernoten' en 'Olé Olé' brengen Kees Vriend en Tim de Haan een laatste theatrale ode aan Sinterklaas en zijn mijterse pieten. Een energiek muzikaal programma rond Tim en Kees Quk's, Juf Lies, Bea Borstplaat, Piet Torero en natuurlijk Sinterklaas. Een fantastisch vet familiefeest, zeker als iedereen in het rood komt. Tim en Kees Quk's hopen op een gezellige zaal vol oude en nieuwe fans van Sinterklaas.

De voorstelling begint om 16.00 uur. Surf snel naar www.hetpark.nl en bestel tickets.

Meer berichten