(Foto: Paul Posse & Retatchi)

Het Park deze Week: win kaartjes voor De Verleiders Female

HOORN - De heren van De Verleiders nemen na 150.000 bezoekers een pauze, het woord is aan de vrouwen. Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal treden in de voetsporen. In de bekende energieke, vileine en kritische mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen, staan De Verleiders Female klaar om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen onder de loep te nemen.

Brandende kwesties als maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, male privilege en #MeToo komen aan bod. Afgewisseld door keiharde feiten die definitief afrekenen met de vraag of machtsongelijkheid nog een onderwerp is dat besproken moet worden.

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op donderdag 12 december om 20.15 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@hetpark.nl. Vermeld in de onderwerpregel: 'Park-actie De Verleiders'. Reageer uiterlijk dinsdag 26 november. De winnaars ontvangen een reactie per mail. Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl.

Meer berichten