Op ijsbaan De Westfries vinden tijdens de kerstvakantie allerlei activiteiten plaats.
Op ijsbaan De Westfries vinden tijdens de kerstvakantie allerlei activiteiten plaats. ((Foto: aangeleverd))

Zwemmen en schaatsen in Hoorn tijdens kerstvakantie

HOORN - Tijdens de kerstvakantie worden op ijsbaan De Westfries en in zwembad De Waterhoorn weer leuke activiteiten georganiseerd en gelden mooie acties. Beide accommodaties hebben ruime openingstijden tijdens de vakantie.

Tijdens de kerstvakantie kunnen liefhebbers dagelijks vrij schaatsen. Het is nóg leuker om mee te doen aan één van de clinics: kunstrijden, shorttrack of ijshockey. Deelname aan deze activiteiten is gratis en zonder inschrijving. Bovendien ontvangen deelnemers gratis een warme chocomel. Deze clinics worden georganiseerd door de verenigingen Kunstschaatsvereniging Hoorn (KVH), De Westfriesche Kunstrij Club (WKC), Shortrack Hoorn en ijshockeyvereniging Blue Mountain Cougars (BMC).

Naast deze clinics organiseert schaatsschool Duo Sport ook nog een intensief cursus. Hiervoor is inschrijving wel noodzakelijk via duosport.nl. Sinds 1 september kunnen bezoekers van kunstijsbaan de Westfries de eerste vier uur gratis parkeren. Let op: er moet nog wel een vrijkaartje uit de parkeerautomaat gehaald worden of via een parkeerapp worden ingelogd. IJsbaan De Westfries is met uitzondering van woensdag 1 januari de hele kerstvakantie geopend. Bekijk de website voor alle openingstijden: www.optisport.nl/westfries .

De Waterhoorn is tijdens de kerstvakantie extra veel geopend voor vrijzwemmen. Bekijk de website voor de openingstijden per dag. Vrijdag 27 december vindt de spetterende Eindejaarsdisco plaats. Van 18.30 tot 21.00 uur kunnen kinderen zwemmen, swingen en zingen op de hipste beats. De reguliere mogelijkheden voor banenzwemmen en aquasportlessen blijven tijdens de kerstvakantie zo veel mogelijk gehandhaafd. Blijf dus tijdens de kerstvakantie lekker actief. Kijk voor het volledige kerstvakantierooster op www.optisport.nl/waterhoorn .

Kunstijsbaan De Westfries, Westfriese Parkweg 5 in Hoorn. Zwembad De Waterhoorn, Holenweg 14e in Hoorn.

Meer berichten