(Foto: Anne van Zantwijk)

Win kaartjes voor Yora Rienstra in Het Park Hoorn

HOORN - Twee seizoenen terug speelde Yora Rienstra in haar eentje zalen plat met de solovoorstelling 'Paaz', naar het gelijknamige boek, waarin Emma wordt opgenomen in de Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (Paaz dus). In deze vervolgvoorstelling, UP, moet Emma opnieuw de psychiatrische kliniek in. Net nu ze zich sterk voelt en zelfs een waanzinnig gevoel van geluk ervaart, zoals zij dat omschrijft.

Net als in Paaz, laat Yora Rienstra in UP Emma's hersenstormen zien. Haarscherp en met humor neemt ze het publiek mee naar de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

Yora Rienstra is één van de presentatoren van het VARA-programma RamBam. Ze won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op woensdag 22 januari om 20.30 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@hetpark.nl. Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie Yora Rienstra'. Reageer uiterlijk woensdag 15 januari. De winnaars ontvangen een reactie per mail. Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl

Meer berichten