Feestelijke heropening Nieuw-Apostolische Kerk in Blokker

Algemeen
Het verlichte kruis op het dak van het markante gebouw markeert een bijzondere plek.
Het verlichte kruis op het dak van het markante gebouw markeert een bijzondere plek. (Foto: aangeleverd)

BLOKKER - Na een renovatie van bijna vier maanden van het kerkgebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk kon eerste kerstdag 2019 weer voor het eerst in dit kerkgebouw een kerkdienst gehouden worden. Het gebouw aan de Westerblokker 167b in Blokker heeft een volledig nieuw dak gekregen met 23.000 nieuwe leitjes, het interieur is opgefrist en er zijn enkele nieuwe (klimaat)voorzieningen aangebracht.

Het markante gebouw, dat inmiddels al 32 jaar op de hoek van de Westerblokker en Oostergouw staat, kan zo weer vele jaren vooruit. Mensen die er regelmatig 's avonds langsrijden zal het niet ontgaan zijn dat met deze update van de kerk het kruis op het dak van het kerkgebouw ook verlicht is en een bijzondere plek markeert.

Om deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, vindt zondag 26 januari de officiële heropening plaats. Dit gebeurt rondom een kerkdienst die om 10.00 uur begint en wordt geleid door apostel P. Klene, landelijk bestuurder van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland. Aansluitend wordt rond 11.30 uur koffie, thee, frisdrank geschonken. Ook vindt dan een klein programma plaats en er wordt een lichte lunch aangeboden. Iedereen die dit feest mee wil maken is van harte uitgenodigd. Vragen? Stuur een mailtje naar hoorn@nak-nl.org.