(Foto: Jaap Kroon)

Win kaartjes voor Steffen Morrison in Het Park

HOORN - Steffen Morrison is een soulzanger. Met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgebruik heeft hij het oude soulgeluid weer tot leven gewekt met een opwindende eigen draai. Na zijn veelbesproken presentatie tijdens The Voice of Holland in 2013 groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende live performer.

In zijn muzikale theatervoorstelling 'The Art of Being Human' geeft Steffen zich bloot. Wie is de charmante en goedlachse soulzanger nu echt? Welke emoties schuilen er achter de opvallende hoeden van e´e´n van Nederlands best geklede mannen? Welk verhaal wil hijzelf vertellen met zijn eigen repertoire? In zijn meest intieme voorstelling tot nu toe vormen liedjes als 'Old Enough To Know Better' de rode draad voor een persoonlijke kennismaking met de zanger. Puur en ongepolijst.

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op donderdag 30 januari om 20.30 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@hetpark.nl. Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie Steffen Morrison'. Reageer uiterlijk dinsdag 28 januari. De winnaars ontvangen een reactie per mail.
Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl.

Meer berichten