(Foto: aangeleverd)

Win kaartjes voor The Rocket Man in Het Park in Hoorn

HOORN - Een tribute aan de multi-Grammy Award winnaar, de muzikale legende en wereldster, Sir Elton John. Voor het eerst komt de Engelse entertainer Jimmy Love met zijn live-orkest naar Nederland om een avond vol entertainment, vocale en instrumentale hoogstandjes, flamboyante kostuums en een duizelingwekkende lichtshow te geven.

The Rocket Man is uitgeroepen tot een van de beste tributes, waarin Elton Johns' meest bekende hits ten gehore worden gebracht, maar ook mooie en grappige anekdotes worden verteld.

Ga terug in de tijd en beleef de tijd opnieuw met hits als Crocodile Rock, Are You Ready for Love, I'm Still Standing en natuurlijk Rocket Man.

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op zaterdag 8 februari om 20.15 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@hetpark.nl. Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie The Rocket Man'. Reageer uiterlijk woensdag 5 februari. De winnaars ontvangen een reactie per mail. Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl .

Meer berichten