De kinderen beleven samen het verhaal van Kleine beer aan de hand van het prentenboek van Martin Waddell.
De kinderen beleven samen het verhaal van Kleine beer aan de hand van het prentenboek van Martin Waddell. ((Foto: aangeleverd))

Voorleesfeest 'Welterusten, Kleine Beer' bij MAK in Blokker

BLOKKER - MAK Blokweer verzorgt zondag 23 februari een voorleesfeest voor peuters en kleuters. Samen beleven de kinderen het herkenbare verhaal van Kleine Beer mee. Daarna knutselen ze net als in het boek een stralend lichtje. Aanvang 10.30 uur bij MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker.

De kinderen beleven samen het verhaal van Kleine Beer aan de hand van het prentenboek van Martin Waddell. Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan en alle fonkelende sterren voor hem mee. De kinderen mogen hun lievelingsknuffel mee nemen naar dit heel herkenbare verhaal over bang zijn in het donker. Na het voorlezen knutselen ze net als Grote Beer een stralend lichtje om mee naar huis te nemen.

Deze activiteit is voor kinderen tussen de twee en zes jaar. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of via e-mail naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn 3,50 euro per kind (deelname alleen onder begeleiding, ouders en verzorgers betalen niet). Meer informatie: www.mak-blokweer.nl.

Meer berichten