Herstelverhaal van Nynke bij GGZ NHN in Hoorn

HOORN - Vanuit de herstelwerkplaatsen van GGZ Noord-Holland-Noord in West-Friesland deelt iedere maand iemand zijn eigen herstelverhaal met belangstellenden, hulpverleners, familie en vrienden. Indrukwekkende verhalen van mensen zoals jij en ik die hebben geleerd na het vallen weer op te staan. Entree is gratis en belangstellenden zijn van harte welkom. Maandag 2 maart vertelt ervaringsdeskundige Nynke haar verhaal om 16.00 uur op de locatie van GGZ NHN, Maelsonstraat 1 in Hoorn.

Nynke: "Opgroeien in een ingewikkeld gezin, meerdere periodes van angst en somberheid, eenzaamheid, vallen en weer opstaan, kracht en kwetsbaarheid. Dit zijn thema's die in mijn leven allemaal voorbij zijn gekomen. Ik neem jullie graag mee in mijn weg naar herstel. Waar kom ik vandaan? Wat waren mijn dieptepunten? Maar ook: wat heeft me gebracht waar ik nu ben? Wat betekent herstel voor mij? En hoe ziet dat er vandaag de dag uit? Dit wil ik graag delen met anderen."

Een Herstelwerkplaats is een plek waar mensen met een psychische kwetsbaarheid samen komen om te werken aan hun herstel. Een plek voor, door en met mensen met een psychiatrische achtergrond en ervaringskennis. Een plek die kwetsbare mensen nieuw perspectief biedt, door middel van ruimte, ontmoeting, het verstrekken van informatie en ontwikkelingsmogelijkheden.

De Herstelwerkplaats in Hoorn is bereikbaar op 06-12150197 of via herstelwerkplaatshoorn@ggz-nhn.nl. Meer informatie: www.ggz-nhn.nl/herstelwerkplaats.

Meer berichten