De bussen van Hoorn City Tours zijn volledig elektrische voertuigen en rijden door het centrum van Hoorn.
De bussen van Hoorn City Tours zijn volledig elektrische voertuigen en rijden door het centrum van Hoorn. ((Foto: aangeleverd))

Hoorn City Tours zoekt chauffeurs

HOORN - Stichting Hoorn City Tours is op zoek naar chauffeurs die op vrijwillige basis aan de slag willen om bezoekers aan Hoorn rond te rijden. Over een paar weken begint het zogenaamde 'tulpenseizoen', waarbij veel riviercruisepassagiers vervoerd willen worden van het schip op het Oostereiland naar de busterminal op de Nieuwe Wal. Ook voor de hop-on-hop-off dienstregeling kan Stichting Hoorn City Tours vrijwilligers gebruiken die zich willen inzetten met hart voor de stad.

Een enthousiast team van vrijwilligers heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat Stichting Hoorn City Tours haar diensten kon aanbieden. Sommige chauffeurs werken een aantal dagdelen per week, anderen werken hele dagen of meerdere dagen of dagdelen. De vrijwilligers zijn allemaal opgeleid door Hoorn City Tours in zowel rijtechniek als sociale vaardigheden om de gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

De bussen van Hoorn City Tours zijn volledig elektrische voertuigen (maximaal twaalf passagiers) en rijden door het centrum van Hoorn. Totaal wordt er dagelijks gereden met twee à drie voertuigen.

De stichting is inmiddels gestart met een nieuw opleidingstraject van HCT. Dat betekent dat enthousiastelingen contact kunnen opnemen met HCT via e-mail of telefoon. Meer informatie: www.hoorncitytours.nl, 06-12775698 of info@hoorncitytours.nl.

Meer berichten