Maandag 9 maart sluiten de deuren voor bezoekers van de winkel. Naar verwachting gaan de deuren donderdag 2 april weer open.
Maandag 9 maart sluiten de deuren voor bezoekers van de winkel. Naar verwachting gaan de deuren donderdag 2 april weer open. ((Foto: aangeleverd))

Kringloopwinkel Dromehof gaat verbouwen

ZWAAG - Stichting Dromehof gaat haar kringloopwinkel op De Oude Veiling 22 in Zwaag flink onder handen nemen. Het magazijn wordt uitgebreid, de verlichting beneden wordt verbeterd en de voorraad tweedehands spullen in de winkel wordt volledig nagekeken.

Maandag 9 maart sluiten de deuren voor bezoekers van de winkel. Mensen die spullen willen inbrengen kunnen evengoed nog langskomen tijdens de werkzaamheden.

Voorafgaand is er een grote kortingsactie van maar liefst vijftig procent op alle al zeer laag geprijsde tweedehands artikelen. Deze kortingsactie is op zaterdag 7 en zondag 8 maart.

Na de verbouwing wordt ook langzamerhand de verlichting bij de kledingafdeling op de bovenverdieping verbeterd, iets wat door vele klanten zeer op prijs gesteld zal worden.

Naar verwachting gaan de deuren weer open op donderdag 2 april. De exacte datum wordt nog officieel aangekondigd op www.rodi.nl en op de website www.dromehof.nl.

Meer berichten