Musicalvereniging Zwaag zoekt talent

Algemeen
Musicalvereniging Zwaag was in januari wederom succesvol met de musical The Addams Family.
Musicalvereniging Zwaag was in januari wederom succesvol met de musical The Addams Family. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Nog een half uur te gaan, voordat het doek opengaat. Je betreedt het podium, waar je dertig minuten later een fantastische ervaring staat te wachten. De zaal is nog leeg, ergens in de verte het enthousiaste en licht gespannen geroezemoes van je medespelers. Je voelt het contact met het podium, je ademt de magische sfeer van het theater in en richt je op je laatste voorbereidingen. Alles is klaar. Licht, geluid, special effects, het doek gaat open. Tijd om te schitteren!

Musicalvereniging Zwaag vult jaarlijks maar liefst vijf keer de zaal van Partycentrum De Witte Valk in Zwaag. Een sfeervolle zaal met plaats voor 180 bezoekers uit de hele regio.

Kick

Wie wil in een veilige, prettige en ambitieuze omgeving werken aan zelfvertrouwen, eigen talenten leren kennen, ontwikkelen en omzetten in de onvergetelijke kick en ervaring van meespelen in vijf musicaluitvoeringen? De spelers van Musicalvereniging Zwaag ontwikkelen zichzelf op het gebied van zingen, acteren en bewegen onder leiding van echte professionals. Zij werken individueel, maar meer nog in groepsverband tot naar vijf succesvolle en originele voorstellingen.

Op dit moment is de vereniging op zoek naar mannen. Maar ook (jonge) dames die goede zangkwaliteiten hebben en graag in een musical willen staan, kunnen zich gerust aanmelden. Iedereen vanaf vijftien jaar kan zich aanmelden. Ga naar www.musicalzwaag.nl of stuur een mail naar mienekeverhoef@hotmail.com.

Open avond

Interesse? Nieuwsgierig geworden? Kom dan maandag 2 maart om 20.00 uur naar De Witte Valk, Dorpsstraat 175 in Zwaag om kennis te maken met de musicalvereniging en de producties.