MAK Blokweer gaat weer open!

Algemeen
Onderweg kunnen bezoekers waterbeestjes vangen.
Onderweg kunnen bezoekers waterbeestjes vangen. (Foto: aangeleverd)

BLOKKER - Natuur- en milieu-educatiecentrum MAK Blokweer gaat 20 mei weer open voor publiek. Op reservering kunnen bezoekers een vaste route van circa één uur over het terrein wandelen. Onderweg kunnen zij waterbeestjes vangen, de lammetjes en andere dieren in de wei en op het erf van dichtbij bekijken, en genieten van het frisse groen in het natuurpark.

Er wordt gewerkt met tijdvakken van een uur en een maximaal aantal bezoekers per tijdvak. Bij aankomst kunnen bezoekers hun handen ontsmetten en ontvangen zij enkele attributen om hun bezoek nog leuker te maken. Deze attributen dienen tegelijk om het aantal bezoekers in de gaten te houden en worden na elk gebruik direct schoongemaakt. Het bezoekerscentrum en de kijkboerderij blijven vooralsnog gesloten, ook de toiletten zijn tijdelijk niet toegankelijk voor publiek.

Entree is gratis, reserveren is verplicht. Meer informatie en reserveren: 0229-266344 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag 8.30 tot 17.00 uur). Houd bij een bezoek rekening met de richtlijnen van het RIVM: houd anderhalve meter afstand van anderen en vermijd drukke tijdstippen en plekken. Vverkoudheids- of griepklachten? Blijf dan thuis.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker. Meer informatie: www.mak-blokweer.nl.

Genieten van de natuur in het natuurpark.