Directeur muziekschool Boedijn in Hoorn verlengt contract

Algemeen
Het bestuur is blij dat Wouter Hakhoff aanblijft als directeur van Muziekschool Boedijn.
Het bestuur is blij dat Wouter Hakhoff aanblijft als directeur van Muziekschool Boedijn. (Foto: aangeleverd)

Wouter Hakhoff blijft als directeur verbonden aan muziekschool Boedijn. Enkele maanden geleden berichtte hij intern aan de organisatie dat hij per 1 juli de muziekschool Boedijn zou verlaten.

In de aanloop naar zijn vertrek brak de coronacrisis uit en veranderde de wereld volledig. Ook de muziekschool moest dicht en met veel creativiteit en slagvaardigheid moesten oplossingen worden gezocht om de lessen te laten doorgaan en ervoor te zorgen dat de muziekschool zo goed mogelijk door deze periode heen zou komen. Wouter heeft dat, samen met al het personeel, voortreffelijk opgepakt. Zowel het bestuur als het personeel van de muziekschool gaven hierna aan dat dit niet het goede moment was om een andere directeur aan het roer te krijgen. Het bestuur is daarop in gesprek gegaan met Wouter met als resultaat dat op dinsdag 1 juli jl. beide partijen een nieuwe overeenkomst tekenden.

Bestuurslid Gerard Vlaanderen: "In deze onzekere tijd moeten we waar mogelijk zoeken naar rust en continuïteit. Het is nu nóg belangrijker om de toekomst van de muziekschool zeker te stellen. Als bestuur zijn we dan ook bijzonder blij dat we een akkoord hebben bereikt met Wouter om langer aan te blijven als directeur van onze muziekschool".

Wouter blijft in elk geval tot eind 2021 als directeur verbonden aan de muziekschool. In die periode bouwt hij samen met bestuur en personeel aan het versterken van de organisatie en de toekomst van Muziekschool Gerard Boedijn. Wie nog vragen heeft, kan deze stellen aan het bestuur van de muziekschool: bestuur@muziekschoolboedijn.nl.