Gratis bijeenkomst in Hoorn: Vaar een nieuwe koers!

Algemeen

HOORN - Veranderingen ontstaan dagelijks. Het coronavirus, een verhuizing, pensionering, verlies van een partner: het maakt dat iemand een aanpassing moet doen in het leven. Dat is niet altijd makkelijk. Daarom organiseert Omring dinsdagavond 29 september de bijeenkomst ‘Vaar een nieuwe koers!’ Het thema van deze avond is ‘Onbalans na verandering, wat doet dat met u?’

De training wordt gegeven door Mariska van der Zee. Zij heeft jarenlange ervaring in coaching en training op het gebied van onbalans na veranderingen. Tijdens de bijeenkomst geeft zij inzicht hoe het beste omgegaan kan worden met deze veranderingen. Er is vooral aandacht aan het ombuigen van een vast gedachten patroon, waardoor het mogelijk wordt om een aanpassing te maken in het leven.
De bijeenkomst vindt 29 september van 19.00 tot 20.30 uur plaats in Theaterzaal Lindendael, Koepoortsweg 35 in Hoorn. De Theaterzaal heeft een eigen ingang aan de zijde van het parkeerterrein. De bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is verplicht en kan via de website www.omring.nl/vaar-nieuwe-koers . Bellen kan ook: 088-2067999.