Gratis oudercursus in Hoorn: ‘Peuter in Zicht!’

Algemeen
Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen.
Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. (Foto: Pixabay)

HOORN - De gratis oudercursus ‘Peuter in Zicht!’ start dinsdag 29 september. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en vindt plaats in Hoorn.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders.

Data: dinsdag 29 september, 6, 20 en 27 oktober. Tijd: 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn. Er zijn geen kosten aan verbonden, de gemeente Hoorn biedt deze cursus gratis aan.

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op www.ggdhn.nl/cursussen. Vragen? Mail naar cursusbureau@ggdhn.nl of bel 088-0100557.