Bibliotheek Hoorn gaat weer open

Algemeen
In elke vestiging kan een beperkt aantal mensen tegelijk naar binnen.
In elke vestiging kan een beperkt aantal mensen tegelijk naar binnen. Foto: aangeleverd

HOORN - De bibliotheekvestigingen van de Bibliotheek Hoorn (Centrale, Kersenboogerd en Risdam) zijn vanaf donderdag 19 november weer geopend voor het publiek. De bibliotheek was sinds 5 november gesloten in verband met de coronamaatregelen.

Het is weer mogelijk om zelf materialen te lenen en terug te brengen. Ook kunnen reserveringen opgehaald worden en zijn de inleverbussen open. Het Leescafé in de Centrale blijft tot nader orde dicht. De leestafels, studie/werkplekken en de computers en printers zijn niet beschikbaar in de Risdam en in de Kersenboogerd. Wel in de Centrale Bibliotheek, maar op registratie bij de ingang. In elke vestiging kan een beperkt aantal mensen tegelijk naar binnen. Volwassenen en kinderen moeten ieder een groen mandje meenemen de bibliotheek in. Zijn deze op? Wacht dan buiten tot er weer een mandje beschikbaar is. Houd het bezoek aan de bieb bij voorkeur kort. Ook wordt gevraagd aan bezoekers een mondkapje te dragen.

De AfhaalBieb wordt vanwege het grote succes voortgezet. Vul het bestelformulier in op de website en laat je verrassen door de ervaren medewerkers van de bibliotheek. Zij gaan op zoek naar titels die bij jou passen. Spannend en misschien wel heel inspirerend! Er wordt een berichtje gestuurd als het boekenpakket opgehaald kan worden. Meer informatie: www.bibliotheekhoorn.nl.