De beste tips voor relatiegeschenken

Algemeen
Mokken zijn populaire relatiegeschenken.
Mokken zijn populaire relatiegeschenken. ((Foto: aangeleverd))

Veel bedrijven zetten promotionele relatiegeschenken in. Geschenken waarmee je je relatie bedankt voor zijn of haar inzet en die de band met je relaties versterken. De inzet van relatiegeschenken heeft een positieve invloed op de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie. Elk bedrijf wil zo succesvol mogelijk zijn. Mede door relatiegeschenken kan dit doel behaald worden. Doordat de naamsbekendheid vergroot, haal je nieuwe klanten binnen en zie je de omzet binnen no time stijgen. Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over hetgeen je wilt bereiken met de inzet van relatiegeschenken. Ook het geefmoment is iets om over na te denken. Weet je nog niet zeker welk relatiegeschenk je wilt inzetten? Hieronder lees je welke relatiegeschenken altijd in de smaak vallen.

Mokken

Hoeveel mokken koffie, thee of een andere drank drink je op een dag? Dagelijks pakken we mokken uit de kast. Mokken zijn dan ook populaire relatiegeschenken. Mokken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten waardoor er altijd wel een geschikte mok voor jouw relatie bijzit. Een mok kan gepersonaliseerd worden met een logo, tekst of zelfs een foto. Tover mokken om tot unieke relatiegeschenken en verras je relatie.

Geschenken ter ontspanning

In de coronatijd waar we op dit moment in leven, hebben we behoefte aan ontspanning. Het coronavirus zorgt voor onrust en stress, o.a. op het gebied van gezondheid en werk. Door op tijd een moment voor jezelf te nemen, voorkom je stress en andere klachten. Laat blijken dat je geeft om de gezondheid van je relaties en laat ze ontspannen met relax en wellness geschenken.

USB sticks

In het bedrijfsleven maar ook privé maken we tegenwoordig veel gebruik van de cloud. We kunnen hierin online informatie opslaan. Op elk apparaat kan je bij de bestanden die je hebt opgeslagen. Ondanks dat veel mensen gebruik maken van de cloud, geven mensen ook regelmatig nog de voorkeur aan een offline hulpmiddel genaamd de USB stick. Het voordeel van USB sticks is dat ze klein, snel en gemakkelijk in gebruik zijn. USB sticks worden vaak aan een sleutelhanger gehangen zodat je ze altijd bij je hebt. Laat USB sticks bedrukken voor een origineel geschenk. Bedrukte USB sticks worden regelmatig ingezet als give-aways.

Give-aways

Give-aways zijn weggevertjes. Het zijn goedkope, bedrukte promotieartikelen die vaak op beurzen, open dagen en evenementen worden weggegeven. Het doel hiervan is het vergroten van de naamsbekendheid. Met het juiste cadeau bij het juiste doel, maak je op een effectieve manier reclame. Populaire give-aways zijn sleutelhangers en beursartikelen.

Er zijn verschillende soorten relatiegeschenken op de markt. De geschenken helpen je om je naamsbekendheid te vergroten en zo de aandacht te trekken van potentiële klanten. Kies het geschenk dat past bij jouw relatie voor een succesvolle reclamecampagne.

(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Rodi Media)