Kunst in de Kamer

Algemeen
Eén van de kunstwerken van De Boterhal.
Eén van de kunstwerken van De Boterhal. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Kunstenaarsvereniging Hoorn en omgeving is trots op haar hele ‘vloot’ van actieve kunstenaars. En zo kreeg de jaarlijkse ledententoonstelling de titel ‘Vlootschouw’. Maar die Vlootschouw werd getroffen door de corona-maatregelen en de daaruit voortvloeiende lockdown. De deuren van De Boterhal bleven dicht. Alle kunstwerken bleven ongezien hangen. Daarom wordt nu de actie gestart: Kunst in de Kamer

Iedereen kan één of meerdere kunstwerken uit die expositie lenen voor 2 maanden.

Hoe leuk kan het zijn: twee maanden een kersvers kunstwerk in je huis. Zeker nu we allemaal thuiswerken. Je werkruimte, je huiskamer of zelfs je slaapkamer verrijken en opfleuren met een zelf gekozen kunstwerk. De vereniging regelt de administratie en het directe contact met u en de kunstenaar.

Meedoen?

Een foto en meer informatie van al die werken zijn te vinden op op de website www.boterhal.com. U kunt uw keuze middels een formulier bekendmaken. Kosten voor 2 maanden: € 50. Met dat bedrag steunt u de vereniging en de maker van het werk. Daarna wordt u in contact gebracht met de kunstenaar en kunt u overleggen hoe het gekozen kunstwerk bij u thuiskomt.

Eén van de kunstwerken van De Boterhal.
Eén van de kunstwerken van De Boterhal.