Zwemlessen bij Zwembad de Wijzend in Zwaag

Algemeen
Buitenbad de Wijzend is donderdag 1 april weer open gegaan.
Buitenbad de Wijzend is donderdag 1 april weer open gegaan. ((Foto: aangeleverd))

ZWAAG - Buitenbad de Wijzend in Zwaag is donderdag 1 april weer open gegaan waarmee Optisport iedereen van harte welkom heet om een frisse duik in het heldere water van het buitenbad te komen nemen. Ook dit jaar zijn er op het buitenbad voornemens om te starten met het geven van zwemlessen vanaf 1 mei.

De zwemlessen worden gegeven op dinsdag en/of vrijdag aan de kinderen die zwemmen voor hun A-, B- en C-diploma. Elke les duurt dertig minuten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, kan het voorkomen dat verschillende niveaus in één groep geplaatst worden. Er wordt natuurlijk altijd rekening gehouden met het niveau van ieder kind. De zwemlessen gaan altijd door. Ook bij kou, regen, hagel en harde wind. Alleen bij onweer worden de lessen geannuleerd.

Interesse? Stuur dan vóór 25 april een mail naar wijzend@optisport.nl. Vermeld hierbij de naam, geboortedatum en het huidige zwemniveau van het kind. Laat ook in de mail weten wanneer het kind voor het laatst zwemles heeft gehad.

Tarieven

Zwemlespakket, hele seizoen, twee keer per week dertig minuten zwemles: 199 euro

Zwemlespakket, hele seizoen, één keer per week dertig minuten zwemles 99,50 euro

Ouders betalen voor zestien weken zwemles, maar kinderen mogen achttien weken zwemles komen volgen. Op deze manier houdt de Wijzend al rekening met eventuele vakanties of afwezigheid. Lessen verplaatsen of inhalen is helaas niet mogelijk. De lessen gaan het hele seizoen door, ook in de zomervakantie. In de zomervakantie worden de lessen naar de ochtend verplaatst. Inschrijfkosten worden niet gerekend. Wel dient men een Optisport-pas aan te schaffen wanneer het kind deze nog niet heeft. De kosten van een pas bedragen vijf euro. Indien er geïnteresseerden zijn voor Zwemvaardigheid-diploma’s, dan hoort de Wijzend dat ook graag. Let op: alleen bij voldoende animo gaan de zwemlessen definitief door. De Wijdend laat dit uiterlijk in week 17 weten. Meer informatie: www.optisport.nl/wijzend . Kijk ook op Facebook: Zwembad de Wijzend.