Voci d’Angeli - Samen zingen, een grote wens!

Algemeen
Het Voci d'Angeli koor toen er nog samen gezongen werd.
Het Voci d'Angeli koor toen er nog samen gezongen werd. (Foto: aangeleverd)

BLOKKER - Al een jaar geleden, die samenzang. Nu wordt er al maanden wekelijks geoefend via Zoom. Voor een koor niet ideaal, een koor moet afstemmen, luisteren naar de anderen. De dirigent stuurt. Hij zorgt voor het wonder. De partijen vormen dan een geheel, het past en laat zich eindelijk in volle glorie horen. Op dat moment is het nog even wachten.

“Vooral de mannen kunnen versterking gebruiken”

Het koor vraagt zich af hoe het gaat met de andere koorleden, toch al 20 in totaal. “Heeft iedereen de Corona goed doorstaan? Wanneer gaan we elkaar weer zien?”  

De herstart

“Het is voor het koor nog een lastige tijd, maar we kijken uit naar de herstart. We hopen dat we in september weer kunnen beginnen met ons renaissance a Capella koor: Voci d’Angeli. Dan gaan we weer vol voor ons inmiddels uitgebreide repertoire.” aldus Paul Bakker, die hier onwijs naar uitkijkt.

“Bij deze herstart kunnen we nieuwe leden toelaten” gaat Paul verder. “Voor alle vier partijen is er plaats, maar vooral de mannen kunnen versterking gebruiken We maken ons op om weer voor het voetlicht te komen in een van onze inspirerende concerten.”

Aanmelden

Interesse? U kunt zich aanmelden en vast met Zoom oefenen voor uw partij. Voor meer informatie: kijk op de website: www.vocidangeli.nl. Via het contactformulier op de site kunt u contact opnemen.