Asieldieren zoeken vrijwilligers!

Algemeen
Wie komt de katten in het dierenasiel helpen?
Wie komt de katten in het dierenasiel helpen? (Foto: aangeleverd)

HOORN - Het dierentehuis Hoorn is voor de ochtenden op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers die willen helpen met het verzorgen van de honden of de katten.

Iets betekenen voor de asieldieren

Men zoekt enthousiaste dierenliefhebbers vanaf 16 jaar waar men op vaste tijden op kan rekenen. Dit betekent niet dat u er veel tijd in moet steken; ook als u één ochtendje per week beschikbaar bent, kunt u al iets betekenen voor de asieldieren!

De werkzaamheden

Bij de honden wordt in teamverband gewerkt en begint men om 08.00 uur. Het werk bestaat voornamelijk uit het schoonmaken van de verblijven, voer en water geven en uitlaten op de speelvelden.

Bij de katten werkt men na de inwerkperiode zelfstandig en krijgt iedere vrijwilliger een aantal afdelingen toebedeeld om schoon te maken (waarbij de katten natuurlijk ook graag even geknuffeld willen worden).

Neem contact op

Als het u leuk lijkt om als vrijwilliger in het dierentehuis te helpen, kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0229-218197. Het dierentehuis is gevestigd op de Schellinkhouterdijk 1 in Hoorn.