Onderzoek naar één van de meest gevaarlijke kruispunten in Hoorn

Algemeen
Twee studenten doen onderzoek naar het gevaarlijkste kruispunt in Hoorn en kan uw input goed gebruiken.
Twee studenten doen onderzoek naar het gevaarlijkste kruispunt in Hoorn en kan uw input goed gebruiken. (Foto: Politie Basisteam Hoorn)

HOORN - Wist u dat het kruispunt: Van Dedemstraat/Koepoortsweg/Johannes Poststraat één van de meest gevaarlijke kruispunten is binnen de gemeente Hoorn?

Onderzoek

Twee studenten van het basisteam Hoorn in opleiding tot politiekundige analyseren het kruispunt om vervolgens op basis van de drie E’s (Education, Engineering en Enforcement) een adviesrapport te schrijven. Dit rapport richt die zich dus op het analyseren van probleem en het bieden van een oplossing, zoals: educatie van de weggebruiker, (her)inrichting van het kruispunt en/of de handhaving van verkeersregels.

Help mee

Maakt u gebruik van dit kruispunt als weggebruiker? Dan kunt u hierbij helpen en input leveren binnen dit onderzoek. U wordt verzocht de enquête in te vullen die beschikbaar is via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjC5oUxMGA1SV2W9zAY0zQlO4IKuBx_F1ZinnTWxEdiR8aFw/viewform?fbclid=IwAR3uQ1L6gq_FWptr0_NXpVlWmoh7mR4xt91wvw4a7227IAn1n4dtSK5rI1U