Horeca in Zwaag vergeet de kermis niet

Algemeen
De initiatiefnemers van de grote Kermisshow: Edwin Bakker, Elle Mol en Daphne Bakker.
De initiatiefnemers van de grote Kermisshow: Edwin Bakker, Elle Mol en Daphne Bakker. Foto: aangeleverd

ZWAAG - Na ruim een jaar pandemie kijkt de horeca samen met het kermiscomité uit naar betere tijden. Ondanks de moeilijke omstandigheden doet de horeca samen met het comité haar best weer een geweldige eerste pinksterdag met de kermisliefhebbers te vieren.

Dahpne Bakker van Partycentrum de Witte Valk, Elle Mol van het Sportcafé Zwaag en Edwin Bakker van Party Top Entertainment willen graag de kermissfeer bij de West-Friezen thuis brengen, al is dat een behoorlijke uitdaging. “Het liefst treffen we elkaar weer snel in de autoscooters, bij het Sportcafé of de Witte Valk. En de kermisborrels zijn ook een groot gemis. Om toch het kermisgevoel te krijgen, komen wij met een fantastische interactieve grote Kermisshow bij de mensen in de huiskamer!”, aldus Edwin Bakker.

Zondagavond 23 mei start om 18.00 uur een kinderbingo. Vanaf 20.30 uur kan iedereen genieten van een avondvullend programma bomvol entertainment en gezelligheid. De avond bestaat uit een ‘Swingo’, een muzikale bingo met diverse prijzen, een Rad van Fortuin, liveoptredens van onder andere zangers en uitgebreid entertainment. Daarnaast valt een prijs te verdienen voor de leukst aangeklede huiskamer via de beste inzendingen bij de WhatsApp ‘hotline’.

Meedoen kan door de speciale kermissbox te bestellen. Deze bestaat uit ludieke feestitems, attributen, shots en veel meer om er een ouderwets gezellig avondje van te maken in de huiskamer of tuin. Bij aanschaf van de box zit een unieke Swingokaart. Is de kaart vol? Dan heb je Swingo! De winnaars bepalen hun prijs zelf. Via een live-uitzending komen zij in de studio en kunnen zij zelf een prijs uitzoeken. De hoofdprijs wordt live naar de winnaar gebracht. Daarnaast heeft elke Swingokaart een uniek nummer waarbij live in de uitzending ook mooie prijzen zijn te winnen tijdens het Rad van Fortuin. Uiteraard zijn er meerdere Swingokaarten aan te schaffen (extra Swingokaart kost 7,50 euro). De muzikale omlijsting deze avond wordt verzorgd door feestdj Edje.

De kermisbox is te bestellen bij Daphne Bakker (06-20678838) of Elle Mol (06-10130193) per WhatsApp. De box (inclusief één Swingokaart) kost 27,50 euro. De kermisbox is in combinatie met de kermisbox voor kinderen te verkrijgen tegen een speciaal tarief van 40 euro. Afhalen van de boxen kan bij de Witte Valk op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei tussen 12.00 en 18.00 uur.